sterk met ons
eigen merk

Eigen Merk

deltamill VHM Frezen

Delta Tools produceert in eigen beheer en kwalitatief zeer hoogwaardige VHM Frezenprogramma. Na jarenlang dealerschappen te hebben gevoerd van gerenommeerde fabrikanten met hun kwaliteiten en prijsstelling zijn we de uitdaging aangegaan om een frezenprogramma te produceren van uitzonderlijke kwaliteit en een zeer goede prijsstelling. De basis van onze kwaliteit wordt gevormd doordat wij het beste geteste hardmetaal inkopen, de frezen laten coaten door top coatingcentra in Europa. Innovatieve geometrie ontwikkelen op macro en microniveau en laten slijpen op zeer nauwkeurige 5-assige CNC Slijpmachines. Al onze frezen worden steekproefsgewijs nagemeten op volautomatische meetmachine Zoller Genius 3. Naast de HPC Agressor serie leveren we ook een standaard Uni-frezen serie uit voorraad!

deltadrill VHM Boren

Naast de Frezen worden ook onder eigen deltadrill label onze VHM Speed-Drill serie geproduceerd. Onze boren worden vervaardigd op de meest geavanceerde machines, met de beste ingrediĆ«nten die nodig zijn om een VHM boor te leveren van topkwaliteit. Naast de standaard 2-fase geometrie leveren wij ook de 4-fase geometrie in Staal en Aluminium voor zeer nauwkeurige boringen. Ons borenserie bestaat uit 3xD 5xD 8xD 12xD lengtes. Ook mag de gepatenteerde High-Speed Drill niet ontbreken, een boor met 6-fase puntgeometrie met zeer hoge snijsnelheden tot <300M/min.

Herslijpen en coaten

Laat ons de frezen en boren herslijpen en coaten. Dit garandeert u een 100% kwaliteitsgarantie tegen aantrekkelijke prijzen. Wij kennen als geen ander de exacte geometrie.

Download onze catalogus

Download onze catalogus en maak kennis met onze producten

Download hier

Wij Leveren uitsluitend kwaliteits producten van: