Snelle levertijden en
aantrekkelijke prijzen

Special Service

VHM Special tools

Naast de standaard catalogus artikelen produceren wij ook specials (klant specifieke tools) voor boren, frezen, verzinken en ruimen etc. Door het inzetten van speciaal gereedschappen kunt u veelal uw productieproces optimaliseren met als doel sneller en dus goedkoper!

24-uurs Special service

In overleg bieden wij u indien nodig als top service een 24-uurs spoed dienst aan. Als u voor 12:00uur besteld kunnen wij u de volgende dag een VHM special tool leveren. Indien de special moet voorzien worden van een coating ontkomen we er niet aan de levertijd te verlengen met circa 3 werkdagen! Uw specials kunnen wij indien u wenst voorzien van een meetrapport.

Project-Engineering

Onder het motto “tijd is geld” zijn wij ons gaan specialiseren op Project-Engineering. Dit houdt in dat wij samen met u gaan onderzoeken of uw productieproces geoptimaliseerd kan worden door het bijvoorbeeld inzetten van nieuw ontwikkelde tools of het inzetten van speciaal gereedschappen. Ook kunnen wij uw bewerkingsstrategie onder de loep nemen om zo waar mogelijk uw productieproces te optimaliseren.

Herslijpen en hercoaten

Om zeker te zijn van een 100% goed gereedschap bieden wij u tegen zeer scherpe prijzen een herslijp en hercoat service aan. Middels een herslijp formulier kunt u uw gereedschappen naar ons sturen en zijn ze bij ons in goede handen. U mag uw tools in topconditie terug verwachten. Wij kennen als geen ander de juiste geometrie├źn van onze frezen en boren! Zo haalt u het meeste voordeel uit onze tools.

Wij Leveren uitsluitend kwaliteits producten van: