Frezen

deltamill vhm HPC frezen

Delta Tools produceert in eigen beheer onder label deltamill een hoogwaardige en betaalbare VHM HPC Frezen lijn. Hoge kwaliteitsfrezen van Hollandse bodem! Klik op lees meer….

De deltamill frezenserie vertegenwoordigt de laatste technologieen op gebied van hardmetaalsubstraat, High-End coatingen van de hoogwaardigste coatingcentra in de wereld en de ontwikkeling van nieuwe innovaties op het gebied van micro en macrogeometrieen.

Zeer populair is onze Agressor-serie, frezen met ongelijke spiralen voor Staal, Inox en Aluminium. Met deze frezen behoren wij bij de beste op de markt. Overtuig uzelf!

Nieuwe generatie VHM HPC- ALU FREES

X-treme Aluminium frezen met gepolijste HPC-Frees
Sluit

Alesa zaagfrezen

Alesa is een Zwitsers bedrijf opgericht in 1934 en is Marktleider op het gebied van CNC zaagfrezen. Met hun Nutex zaagfrees systeem garandeert Alesa een zeer stabiele combinatie van opspanning en zaagfrees.

Het zaagfrees systeem Nutex, Nutex Mini en Nutex plus is een topcombinatie van zaagfrees en houder. Door de vlakke opspanning is het mogelijk om op CNC-bewerkingcentra te zaagfrezen direct langs bijvoorbeeld een schouder (Kops is de opname geheel vlak).

Alle houders zijn voorzien van binnenkoeling voor een optimale koeling en spaanafvoer. De montageschroeven inclusief een meeneemstift garandeert een zeer stabiele opspanning.

De zaagfrezen kunnen geheel op breedtemaat worden gemaakt met eventueel voorzien van een hoekradius of kantenfase naar wens.

Srandaard zijn zaagbreedtes leverbaar van 0,2 t/m 6,0mm

 

Sluit

Het laatste nieuws

Wij Leveren uitsluitend kwaliteits producten van: